Key Melatonin, Clavis Harmoniae, Key Algen, Plantaardige Chitosan

Key Algen

Voedingssupplement op basis van algen, verkrijgbaar in twee verschillende verpakkingen een van 75 en een van 150 capsules.

Key alghe is het resultaat van een gecertificeerde biologische selectie van vier typen van algen waaronder het meest gebruikt: Wakame, Kombu , Dulse e Nori

Verpakkingen: 75 Kapseln - 150 Kapseln


Waarom Algen als voedingssupplement?

Kort inleidend nuttig artikel om te begrijpen waarom een voedingssupplement op basis van algen heel effectief kan zijn.

Het gebruik van de algen is gebaseerd op het feit dat zeewater alle honderd samengestelde elementen bevat uit ons universum opgelost in bijna constante percentages en de cellen in ons lichaam kunnen alleen leven in extra-cellulaire vloeistof. Wanneer er ook maar een element mist, zullen alle enzymatische functies en vitale reacties hieraan verbonden blokkeren, vertragen of uitdoven. We begrijpen hoe belangrijk het is om het lichaam daar waar nodig alle noodzakelijke minerale zouten en sporenelementen te leveren. . De minerale zouten en sporenelementen die bijdrage aan de samenstelling van de enzymen die alle chemische cellulaire reacties regelen zijn in hoge mate geconcentreerd in algen. Het zou wenselijk zijn dat er algen geconsumeerd worden, maar hun sterke smaak beperkt het algemeen gebruik van algen. Om deze rede wordt de toediening in capsules aangeraden, die een meer constante en regulaire werking toestaan en geen invloed hebben op smaak en voedinggewoonten.

Key alghe is het resultaat van een gecertificeerde biologische selectie van vier typen van algen waaronder het meest gebruikt: Wakame, Kombu, Dulse, Nori

Wakame

FUCANO

Enkele studies hebben bewezen dat het fucano farmacologische eigenschappen heeft. In het bijzonder de zwavelhoudende polysacchariden aanwezig in de alg zijn voorzien van antistollingsmiddelen, precies zoals heparine, en ook antibiotische eigenschappen.

ALGINEZUUR

Deze polysaccharide is een samengesteld polymeer uit twee verschillende eenheden (D-mannuronzuur en L-guluronzuur). De structuur lijkt veel op die van de pectine. In contact met water vormt het een gel waarbij de viscositeit afhangt van de concentratie phycocolloiden, de Ph en de aanwezigheid van elektrolyten. In een zure omgeving, zoals de maag, vormt sodium alginaat een dikke colloïdale gel wat in werkt op de maagwand. Bovendien heeft het praktisch geen waarde in calorieën. Aangezien spijsvertering enzymen niet in staat zijn om het af te breken, wordt alginezuur beschouwd als het effectieve middel om binnen het spijsverteringskanaal de uitwisseling te bevorderen.

CONCLUSIES

Wakame zeewier wordt naast de nuttigste alg gezien als het middel om HUID, NAGELS EN HAREN te verbeteren en is ook een uitstekende remedie voor wie lijdt aan een maagontsteking of maagzweer.

Kombu

ALGINIC ZUUR

Deze polysaccharide is een samengesteld polymeer uit twee verschillende eenheden (D-mannuronzuur en L-guluronzuur). De structuur lijkt veel op die van de pectine. In contact met water vormt het een gel waarbij de viscositeit afhangt van de concentratie phycocolloiden, de Ph en de aanwezigheid van elektrolyten. In een zure omgeving, zoals de maag, vormt sodium alginaat een dikke colloïdale gel wat in werkt op de maagwand. Bovendien heeft het praktisch geen waarde in calorieën. Aangezien spijsvertering enzymen niet in staat zijn om het af te breken, wordt alginezuur beschouwd als het effectieve middel om binnen het spijsverteringskanaal de uitwisseling te bevorderen.

LAMINARINA(VINGERWIER)

Het laminaria bestaat uit meer dan 14% van het gedroogde gewicht van het laminaria. Het is een reserve van zwavelhoudende polysacchariden (b 1-3 glucaan), voor de eerste keer geïsoleerd in 1885 door Schiedelberg, die de naam laminarina toekende door de alg "laminaria". Dit polymeer heeft een antistollende werking die gelijk is aan een derde van die van de heparine. Er zijn twee soorten van laminarina: oplosbaar en niet oplosbaar. De moleculen hebben bovendien eigenschappen die het cholesterol en de lipide verminderen. Dit is met laboratorium proeven bewezen.

MANNITOL

Het gebruik van Mannitol is verbonden aan haar chemische en organoleptische eigenschappen: zoetkracht = 70% aan suiker, calorische kracht 2 Kcal per gram, rehidraterende, diuretische en antibacterische eigenschappen.

JODIUM

Het is een essentieel bestandsdeel voor de synthesen van de schildklier hormonen. Deze hormonen stimuleren het zuurstof gebruik op cellulair niveau en nemen deel aan het stofwisselingproces van vetten en koolhydraten. De positieve effecten van de laminaria tabletten op patiënten die aan hyperthyreoïdie en/of obesitas lijden is toe te schrijven aan de hypo-lipemiërende bestanddelen (amino-iodiserende stoffen). De antiseptische eigenschappen van het jodium worden voor lange tijd benut door de farmaceutische en cosmetische industrie. De Laminaria bevat 10 keer meer jodium uit Fucus vesiculosus (blaaswier).

CONCLUSIES

Laminaria wordt in het bijzonder aangeraden om de STOFWISSELING te STIMULEN, DE HOGEBLOEDDRUK WEER IN EVENWICHT BRENGEN en het LICHAAM TE ZUIVEREN.

Dulse

VITAMINE C

Het oefent een heilzame invloed uit op de processen van voedingstoestand voor elk orgaan en weefsel maar in het bijzonder voor de wanden van bloedvaten waar het als bloedstollende factor werkzaam is. Het draagt bij aan de vorming van de hemoglobine, het bevorderd de oxidatiereductie processen van de weefsels en bestrijdt de destructieve werking van de vrije radicalen Het regelt de stofwisseling van het ijzer en calcium. Het werkt als anti-stress factor en maken het mogelijk dat het lichaam zich makkelijker kan aanpassen aan de verschillende omstandigheden in de omgeving van buitenaf (koude, overbelaste spieren, etc.). Het geeft een betere resistentie voor infectieziekten, werken preventief en maken ondersteunen behandeling. Het is stimulerend de synthese van bindweefsel en beschermt de slijmvliezen, het fungeert als genezend bij de maagzweren, zweren in de twaalfvingerige darm, wonden door chirurgische ingrepen en facturen (het bevordert de vorming van bot).

LYSINE

Het is een essentieel aminozuur wat in plantaardige vorm nauwelijks te vinden is. Het wordt gebruikt om de darm- en spijsvertering functies te bevorderen. In samenwerking met vitamine C is het in staat om de verspreiding van het Herpes simplex virus te beperken.

CONCLUSIES

Palmaria palmata kan worden beschouwd als “SPIJSVERTERING”alg. De specifieke combinatie met vitamine, minerale zouten en aminozuren maken het een ideaal ANTI-STRESS MIDDEL.

Nori

VETZUREN

Talrijke onderzoeken over lipidische werkingen van Porphyra umbillicalis hebben de aanwezigheid van gepoly-ongesatureerde essentiële vetzuren bewezen. Deze zuren zijn essentieel voor het menselijk lichaam omdat deze zelf niet in staat zijn tot synthetiseren. Daarom kunnen deze alleen worden opgenomen via de uitwendige weg, met voedsel. Porphyra umbilicalis is bijzonder rijk aan gepoly-ongesatureerde vetzuren: linolzuur, linoleenzuur, gamma-linoleenzuur, eicosapentaeen-zuur (EPA), docosahexaeen- zuur (DHA).

Linolzuur en Linoleenzuur

Deze samenstellingen zijn ook geclassificeerd onder de naam vitamine F. Het Lichaam vormt het linolzuur om in linoleenzuur door enzymatische werking. Deze hebben een structurele rol omdat zij op basis voor de syntheses van de prostaglandinen (PGE1) vervangen. Zoals een aantal vitamines, hebben de linolzuren en linoleenzuren geen eigen biologische werking maar stimuleren biomedische omzettingen binnen het lichaam.

EPA en DHA zuren

Zij remmen de aggregatie van bloedlichaampjes, spelen een preventieve rol tegen aderverkalking omdat zij het cholesterolgehalte en triglyceriden in het bloed verlagen. De vetzuren van de Porphyra umbilicalis onderscheiden zich door de afwezigheid van de kenmerkende geur van vis en zijn resistenter tegen oxidatie.

BETACAROTEEN

Ook provitamine A genoemd, het Betacaroteen wordt in het lichaam omgezet in vitamine A. Vitamine A is vet oplossend en speelt een fundamentele rol in de groei en bouw van het skelet en in de regeneratie van het lichaamweefsel. Bovendien verhoogt Vitamine A de resistentie tegen infecties, het werkt in op de retina functies van het netvlies (scherp zicht) en controleert het interne hormoonstelsel. Het heeft anti-oxiderende en anti-vrije radicalen eigenschappen, het beinvloed de celactiviteit van de epidermis, het versterkt de huidafweer en beschermt de huid tegen uitdroging. Betacaroteen werd met succes getest als beschermende stof tegen huidkanker. Als voedsel ingenomen helpt het bij blootstelling aan ultraviolette stralen het risico voor kanker terug te brengen.

PROTEINE

Dankzij een extractieproces door middel van alkalische reactie, kon men bewijzen dat de proteinen van Porphyra unbilicalis een constante aanwezigheid van nitrogenen hebben (tussen 11% tot 14%). De aminozuren zijn eerder gelijk aan die klassieke proteienen. Hun samenstelling is kwalitatief beter ten opzichte van de planten van land omdat zij erg lijken op de eiwitten uit eieren.

CONCLUSIES

Porphyra umbilicalis kan als een voortreffelijk VERSTERKENDE zeealg worden beschouwd. Het is voedsel wat speciaal wordt aanbevolen voor de KINDEREN. Het is de nuttigste alg voor wie CHOLESTEROL problemen heeft.


ProdukteClavis Srl Key Melatonin