Key Melatonin, Clavis Harmoniae, Key Algen, Plantaardige Chitosan

Clavis Harmonaie

Clavis Harmoniae, de sleutel der harmonie, is een voedingssupplement om stress, lichamelijke -en geestelijke vermoeidheid tegen te gaan. Het product wordt vervaardigd op basis van Garum Sociorum Exquisitus (autolysaten van vis) en zee Magnesium. Het is hèt ideale voedingssupplement om de moeilijkheden van de moderne samenleving het hoofd te bieden.

Het product wordt in de apotheek verkocht in twee verpakkingen, één met 30 en één met 60 tabletten.

Clavis Harmoniae wordt geproduceerd en verpakt in Frankrijk in de Laboratoria van Lessonia en zoals alle Clavis producten wordt het geproduceerd volgens de Good Manufacturing Practice (Goede Wijze van Produceren) of de G.M.P. methode.

Clavis Harmoniae 30 - 60 tablettenClavis Harmoniae en Melatonine bieden de juiste synergie tegen stress en lichamelijke -en geestelijke vermoeidheid. Samen gaan ze de strijd aan tegen slapeloosheid en stress symptomen en bieden ze weerstand aan het tempo van de moderne samenleving.

Key Melatonine: melatonine regelt de fysiologische kringloop. Het kan regelmatig gebruikt worden, zonder bijwerkingen. Het is werkzaam tegen slapeloosheid, jetlag, heeft een antioxiderende -en stressverlagende werking, draagt bij aan de versterking van het immuunsysteem en helpt het endocriene hormonale systeem in evenwicht te houden door lichamelijke klachten als gevolg van ouderdom tegen te gaan.

Clavis Harmoniae: is een dieetvoeding op basis van Garum Sociorum Exquisitus en zee Magnesium rijk aan omega-3 en omega-6. Het kan met regelmaat worden gebruikt zonder enige bijwerkingen, om symptomen van stress, lichamelijke en geestelijke vermoeidheid tegen te gaan; het is in staat om een positieve invloed uit te oefenen op concentratie, evenwicht in het gedrag en het geheugen.

Melatonine is de synchronisator van fysiologische cycli en het helpt het endocriene hormonale systeem in balans te houden door lichamelijke klachten als gevolg van ouderdom tegen te gaan. Clavis Harmoniae bestrijdt angst en stress en concentreert zich voornamelijk op de overdracht van de elektrische prikkels op de neurotransmitters en op de verhouding tussen calcium en magnesium. Door beide voedingssupplementen te gebruiken kan stress op twee verschillende niveaus bestreden worden.ProdukteClavis Srl Key Melatonin